Een professionele website laten maken hoeft niet veel te kosten!

Het hebben van een professionele website is tegenwoordig essentieel voor bedrijven en ondernemers. Het is het visitekaartje van jouw merk en vaak het eerste contactpunt voor potentiële klanten. Veel mensen denken echter dat een website laten maken gepaard gaat met hoge kosten. Gelukkig is dat niet langer het geval.

Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om tegen betaalbare tarieven een professionele website te laten maken. Of je nu een kleine ondernemer bent of een startende zzp’er, er zijn opties die passen bij elk budget. Door gebruik te maken van een SEO Adviesbureau als Writehere-writenow is het mogelijk om een mooie en functionele website te laten maken zonder de hoofdprijs te betalen.

Om een betaalbare website te laten maken zit je bij Writehere-Writenow goed. Bij ons kun je al een complete website laten maken voor slechts €299,-!

Wil jij een website laten maken?

Een professionele website laten maken is essentieel voor het online succes van jouw bedrijf. 

Het hebben van een professionele website zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter zichtbaar wordt en helpt je te concurreren met andere bedrijven. 

Bij writehere-writenow kan je al een website laten bouwen voor slechts €299,-.

Bijkomend voordeel is dat wij als jouw SEO partner tevens je online zichtbaarheid kunnen verbeteren door onze bewezen SEO technieken.

Samen met Writehere-writenow zal je ondervinden hoe de juiste SEO-strategieën kunnen leiden tot succes en groei voor jouw bedrijf. 

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

website laten maken

Wat kost een website laten maken bij Writehere-writenow?

De meest gestelde vraag door ondernemers is: “Hoeveel kost het om een website te laten maken?” De kosten voor het laten maken van een professionele website kunnen en orm variëren, en is afhankelijk van verschillende factoren zoals het ontwerp, de functionaliteiten, de content en het onderhoud. 

Een mooie website is niet altijd een goed werkende website, en een nieuwe website laten maken kan een hoop verborgen kosten met zich meedragen door de wensen van de klant. De kosten van een website hangt dus vooral af van wat jij voor ogen hebt, wat en wie je wilt bereiken met jouw nieuwe website. 

Het goede nieuws is dat een website bouwen door een bureau als Writehere-writenow niet veel hoeft te kosten. Wij kunnen een professionele website maken met 7 pagina’s vanaf €299,- !

Doordat wij de websites voor onze klanten bouwen in het content management systeem WordPress, kun je je website eenvoudig uitbreiden met foto’s of nieuwe pagina’s. 

Iedere website die wij bouwen heeft een SSL certificaat en gratis hosting voor een jaar. 

Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud op je website bijhouden vanaf 35 euro per maand. Wij zorgen dan dat jouw website altijd goed functioneert, volledig up-to-date is en leveren 2 uur per maand aan extra diensten als het plaatsen van blogs, nieuwe pagina’s en aanpassingen binnen de website. 

Website pakketProductenKosten website bouwen
Basis (7 pagina’s)Gratis hosting 1 jaar, SSL certificatie, Elementor€299
Premium (15 pagina’s)Gratis hosting 1 jaar, SSL certificatie, Elementor Pro€699
Deluxe (30+ pagina’s)Gratis hosting 1 jaar, SSL certificatie, Elementor Pro, SEO Starter 2 maanden €1499
Onderhoud en updatesOnderhoud, updates en 2 uur exta werkzaamheden€35 per maand

Uiteraard is alles bespreekbaar en kunnen wij bestaande pakketten uitbreiden of naar wens aanpassen tegen een meerprijs. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze website pakketten.

Maak van je nieuwe website een verkoopmachine met Writehere-writenow

Het laten maken van een professionele website biedt de mogelijkheid om deze te transformeren in een echte verkoopmachine

Wij kunnen het volledige SEO traject om jouw nieuwe WordPress website hoog te laten scoren in de zoekmachines uit handen nemen. Als jouw SEO partner kunnen wij alle diensten leveren wat jouw website nodig heeft om gezien te worden in de zoekresultaten van Google. Zo heb je niet alleen een goede website, maar zorg je er ook voor dat  je gezien wordt! 

Website optimalisatie 

website optimalisatie is een cruciaal onderdeel van het creëren van een verkoopmachine. Door content optimalisatie toe te passen voor zoekmachines zoals Google, wordt deze beter gevonden door potentiële klanten. 

Dit betekent dat je continu bezoekers naar je website kunt trekken, wat leidt tot meer exposure en kansen om nieuwe klanten aan te trekken. Ook kunnen wij je helpen met SEO teksten schrijven, voor waardevolle, geoptimaliseerde content. 

Gebruikersvriendelijkheid

Daarnaast is het belangrijk om aandacht te besteden aan de gebruikerservaring van je website. Wij kunnen de gebruiksvriendelijkheid van je website verbeteren door het toepassen van conversie optimalisatie

Een gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat bezoekers langer op je site blijven en sneller geneigd zijn om over te gaan tot een aankoop. Maak het voor bezoekers gemakkelijk om producten te vinden, informatie te verkrijgen en contact met je op te nemen.

DR & DA

Als je een nieuwe website hebt, en je website online gaat is het niet dat je in een keer op de eerste plaats in Google staat. Naast de content en gebruikersvriendelijkheid kijkt Google ook naar Jouw Domain rating (DR) en Domain autoriteit (DA) en de laadsnelheid van jouw pagina’s. Je DA en DR kun je opbouwen door het verkrijgen van backlinks van andere websites, ook wel link building genoemd.

Uiteraard kunnen wij jou ook bijstaan met link building en de technische SEO van jouw website, waardoor de laadsnelheid van je website verbetert. Op onze website vind je alle informatie en de tarieven over onze SEO diensten.

professionele website laten maken
website audit
ervaren SEO tekstschrijvers

Hieronder een tabel met statistieken over het belang van website optimalisatie en het aantrekken van continu bezoekers:

StatistiekPercentage
Meer dan 90% van de online ervaringen beginnen met een zoekopdracht in een zoekmachine zoals Google90%
Organische zoekresultaten hebben een hoger conversiepercentage dan betaalde advertenties14.6%
Een lage laadtijd van je website kan je conversiepercentage met 7% verlagen7%
89% van de consumenten doet onderzoek via een zoekmachine voordat ze een aankoop doen89%
SEO prestaties analyse
SEO teksten laten schrijven voor marketingbureaus
maatwerk websites
contentmarketing

Websites laten maken op maat voor jouw specifieke behoeften

Wanneer je een professionele website laat maken, heb je de mogelijkheid om een maatwerk website te laten ontwikkelen die volledig voldoet aan jouw specifieke behoeften. Een maatwerk website biedt talloze voordelen ten opzichte van standaard templates. Het stelt je in staat om de website volledig aan te passen aan jouw huisstijl en de functionaliteiten toe te voegen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Dit zorgt voor een unieke en onderscheidende online aanwezigheid.

Website ontwerp op maat

Een maatwerk website begint met een ontwerp op maat. Een ervaren webdesigner als Writehere-writenow zal samen met jou de look en feel van de website bespreken en vertalen naar een uniek design. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw merkidentiteit, kleurenschema’s en visuele elementen. Het doel is om een website te creëren die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt en aanspreekt.

Voordelen van een maatwerk website:
Volledig afgestemd op jouw behoeften
Uniek en onderscheidend design
Aanpasbaar aan jouw huisstijl
Flexibele functionaliteiten
Schaalbaarheid voor toekomstige groei

Specifieke wensen voor je website 

Naast het design is het toevoegen van specifieke functionaliteiten een belangrijk aspect van een maatwerk website. Of je nu een webshop wilt integreren, een reserveringssysteem nodig hebt of een interactief contactformulier wilt, met een maatwerk website is alles mogelijk. 

Met onze maatwerk websites kun je de functionaliteiten kiezen die echt van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf en klanten. Houd wel rekening met hogere kosten als je een website op maat wilt. 

 

Waarom een professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken is belangrijk voor bedrijven die online succes willen behalen. Het bouwen van een website vereist expertise en kennis van webdesign, waardoor het soms moeilijk kan zijn om zelf een professionele website te bouwen. Hier zijn enkele redenen waarom het laten maken van een professionele website de beste keuze is:

  1. Een professionele uitstraling: Een goed ontworpen website straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit naar potentiële klanten. Het laat zien dat je serieus bent over je bedrijf en geeft vertrouwen aan bezoekers.
  2. Betere functionaliteiten: Een professionele website kan op maat worden gemaakt om aan specifieke behoeften te voldoen. Dit betekent dat je de juiste functionaliteiten kunt toevoegen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, zoals een webshop, reserveringssysteem of contactformulier.
  3. Optimale gebruikerservaring: Een professionele website is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Dit zorgt ervoor dat bezoekers langer op je website blijven en meer geneigd zijn om actie te ondernemen, zoals het aanvragen van informatie of het plaatsen van een bestelling.
  4. SEO optimaliseerbaar: Een professionele website kan geoptimaliseerd worden voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent in de zoekresultaten. Door online marketing en SEO toe te passen op je website kan je meer organisch verkeer en potentiële klanten naar je website aantrekken.
SEO teksten laten schrijven
Onze tarieven
SEO teksten

De perfecte uitstraling voor je bedrijf

Een professionele website is de perfecte uitstraling voor je bedrijf. Het is het eerste wat potentiële klanten zien en het geeft direct een indruk van wie je bent en wat je te bieden hebt. 

Met een goed ontworpen en aantrekkelijke professionele website creëer je een positieve eerste indruk en wek je vertrouwen bij bezoekers. Dit vertrouwen is essentieel voor het succesvol aantrekken en behouden van klanten.

Een professionele website biedt de mogelijkheid om je bedrijf op een professionele manier te presenteren. Je kunt je producten en diensten op een overzichtelijke manier tonen, zodat potentiële klanten direct een goed beeld krijgen van wat je te bieden hebt.

Relevante informatie delen

Daarnaast kun je relevante informatie delen, zoals openingstijden, contactgegevens en veelgestelde vragen. Een professionele website helpt je ook om je merkidentiteit en bedrijfsverhaal over te brengen, waardoor klanten een sterke band met je bedrijf kunnen ontwikkelen.

Beheren en bijhouden van je website

Het beheren en bijhouden van een professionele website is eenvoudig en efficiënt. Als je je website laat maken door Writehere-writenow heb je een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Hierdoor kun je gemakkelijk tekst en afbeeldingen aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen en de navigatie structuur bijwerken.  

Het hebben van een professionele website die regelmatig wordt bijgehouden, zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent en een betrouwbare bron van informatie biedt aan je klanten.

 

VoordelenBelang
Het creëren van een positieve eerste indrukVerhoogt de kans op conversie
Opbouwen van vertrouwen bij potentiële klantenVerhoogt klantloyaliteit
Mogelijkheid om producten en diensten te tonenVerhoogt de verkoopkansen
Versterken van merkidentiteit en bedrijfsverhaalVerhoogt merkherkenning
Gemakkelijk beheer en bijhoudingBespaart tijd en moeite
“Een professionele website is als het visitekaartje van je bedrijf en draagt bij aan de uitstraling en geloofwaardigheid. Het is essentieel voor het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten en het genereren van nieuwe zakelijke kansen.”

Mobiel vriendelijke en toegankelijke website laten maken

Een professionele website moet tegenwoordig niet alleen goed werken op desktops en laptops, maar ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is essentieel dat jouw website mobiel vriendelijk is en dat gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren, lezen en acties kunnen uitvoeren, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Een mobielvriendelijke website, ook wel responsive design genoemd, past zich automatisch aan aan het schermformaat van de gebruiker. 

Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring en voorkomt dat bezoekers de website vroegtijdig verlaten vanwege incorrecte weergave of moeilijkheden bij het navigeren. 

Daarnaast is een mobielvriendelijke website ook belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), aangezien Google de gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten meeweegt in de zoekresultaten. 

Je ziet, een mobielvriendelijke website is onmisbaar voor een succesvolle online aanwezigheid. 

Wanneer je een website laat maken door Writehere-writenow is deze automatisch geoptimaliseerd voor mobiele apparaten!

Mobiel vriendelijke website
concurrentie analyse
VoordelenBelang
Het creëren van een positieve eerste indrukVerhoogt de kans op conversie
Opbouwen van vertrouwen bij potentiële klantenVerhoogt klantloyaliteit
Mogelijkheid om producten en diensten te tonenVerhoogt de verkoopkansen
Versterken van merkidentiteit en bedrijfsverhaalVerhoogt merkherkenning
Gemakkelijk beheer en bijhoudingBespaart tijd en moeite
perfecte uitstraling
wordpress, marketing, rocket-1882120.jpg

WordPress als krachtig CMS

WordPressWordPress is een krachtig content management systeem (CMS) dat veel gebruikt wordt bij het bouwen van professionele websites. Met het WordPress content management systeem kun je op een gebruiksvriendelijke manier je website beheren en content toevoegen of aanpassen. 

Het heeft een intuïtieve interface waarmee je gemakkelijk kunt navigeren en verschillende functionaliteiten kunt gebruiken. WordPress biedt ook de mogelijkheid om uit te breiden met plugins, waardoor je extra functionaliteiten aan je website kunt toevoegen zonder dat je hiervoor specifieke programmeerkennis nodig hebt.

Als je een WordPress website laat maken, is het belangrijk om samen te werken met WordPress specialisten. Deze experts hebben ervaring met het bouwen en beheren van WordPress websites en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes om je website optimaal te laten functioneren. 

Ze kunnen je adviseren over de beste plugins en thema’s voor jouw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat je website veilig en up-to-date blijft. 

Door te werken met WordPress specialisten als Writehere-writenow kun je er zeker van zijn dat je website van hoge kwaliteit is en voldoet aan alle moderne webstandaarden.

Voordelen van WordPress als CMS:
Gebruiksvriendelijkheid
Flexibiliteit en aanpasbaarheid
Grote community en ondersteuning
Veilige en betrouwbare website

Website laten maken door Writehere-writenow: betaalbaar en op maat!

Zoals je ziet hoeft het maken van een website niet veel te kosten. De prijs voor het laten maken van een website is volledig afhankelijk van jouw wensen en aspiraties. 

Wil je een website die goed functioneerd en oogt als een prachtig visitekaartje voor jouw bedrijf? Dan heb je al een website voor slechts €299,-. 

Voor uitgebreidere websites hebben we ook pakketten. Daarnaast is alles bespreekbaar dus we kunnen elk pakket naar wens voor je samenstellen, zo krijg je altijd een prijs op maat!

Wil je een uitgebreidere website met speciale functies, een webshop of maatwerk design? Dan zal de prijs hoger liggen. 

Het is belangrijk om vooraf goed te bedenken wat je precies wilt met jouw website, zodat je een goed beeld hebt van de kosten.

 Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken!